marokko terugvlucht
Vliegtickets Marokko

Marokko is nog geen 4 uur vliegen vanaf Amsterdam of Brussel

Vliegtickets Marokko

Een vliegticket Marokko op maat

Naast het op maat maken van jouw Marokko-reis, kan Riksja Marokko ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een Marokko vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Marokko-bouwstenen of een Marokko-rondreis).

Of: zelf je vliegticket Marokko zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Marokko vlucht boeken.  Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul Mijn reisplan in. Onze Riksja Marokko-reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

 

Vliegtarieven Marokko

marokko transavia logo Laagseizoen vanaf €200,- p.p. Economy Route Amsterdam - Casablanca
Hoogseizoen vanaf €325,- p.p. Economy Overstap geen overstap
marokko transavia logo Laagseizoen vanaf €200,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech/Agadir
Hoogseizoen vanaf €394,- p.p. Economy Overstap geen overstap
royal air maroc Laagseizoen vanaf €375,- p.p. Economy Route Amsterdam - Marrakech, Fes of Agadir
Hoogseizoen vanaf €450,- p.p. Economy Overstap overstap in Casablanca
royal air maroc Laagseizoen vanaf €325,- p.p. Economy Route Brussel - Casablanca
Hoogseizoen vanaf €415,- p.p. Economy Overstap geen overstap
royal air maroc Laagseizoen vanaf €374,- p.p. Economy Route Brussel - Agadir, Marrakech of Fes
Hoogseizoen vanaf €455,- p.p. Economy Overstap overstap in Casablanca
royal air maroc Laagseizoen vanaf €325,- p.p. Economy Route Amsterdam - Casablanca
Hoogseizoen vanaf €415,- p.p. Economy Overstap geen overstap
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Marokko).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Marokko vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel

Wil je vertrekken vanaf Brussel, Eindhoven of Weeze dan is dit ook mogelijk. Brussel Zaventem is makkelijk en snel per trein te bereiken maar ook per auto. Royal Air Maroc vliegt dagelijks vanaf Brussel Zaventem naar Marokko en laat het ons dan ook gerust weten als je hier vandaan wilt vertrekken.

vliegticket marokko ryanairRyanair vluchten

Ryanair biedt goedkopere vluchten aan naar Marokko. Vanaf Brussel Charleroi, Eindhoven en Weeze (net over de grens bij Duitsland) kun je rechtstreeks naar Marokko vliegen. Ryanair vliegt onder andere op Rabat, Fes, Marrakech en Agadir. Ze vliegen niet dagelijks maar als je wat speling hebt kan het de moeite waard zijn om zelf op hun website te puzzelen voor een goede vlucht. Helaas werkt Ryanair niet samen met ons als reisorganisatie. Wel mag je zelf de vluchten vastleggen, wij kunnen het reisschema er altijd op laten aansluiten.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Marokko.