Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust

  071 516 20 33

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00 tot 17:30
  zaterdag, van 10:00 tot 17:00

  rondreis MarokkoIndividuele Marokko rondreizen

  Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

  Marokko is het land van 1001 nachten, geurige souks, groene palmvalleien en rode woestijnen. Marokko rondreizen zijn individuele reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Marokko specialisten Kirsten, Sharon en Pascal helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Marokko rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Bedoeïenenkaravaan naar de souks

  Reisschema: Fes – Errachidia – Erfoud – Rissani – Erg Chebbi woestijn – Todra Gorge – Dades Vallei – Ouarzazate – Ait Benhaddou – Marrakech
  Reisduur: 10 dagen / 9 nachten
  Reissom: € 638,- p.p. bij 2 personen

  Onze populairste korte Marokko rondreis waarbij je alle gezichten van Marokko ziet. Het is een combinatie van de twee bekendste koningssteden, de hoge woestijnduinen en het binnenland met groene valleien en bergkloven.

  In Fes en Marrakech (ver)dwaal je door een labyrint van straatjes in de levendige souks met eeuwenoude ambachten, slangenbezweerders en eettentjes. Met eigen auto ontdek je het binnenland met besneeuwde bergtoppen, een verlaten maanlandschap, palmoases en de oranje zandduinen. Je trekt op een kameel door de woestijn voor een nacht onder de sterren en ziet kleine dorpen ontwaken in palmvalleien.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Bedoeïenenkaravaan naar de souks
  Verblijf in special stay accommodaties
  Fietsexcursie Marrakech
  x

  Voeg deze rondreis toe aan je Marokko reis!

  Marokko, even proeven!

  Reisschema: Marrakech – Ait Benhadou – Ouarzazate – Zagora – M’hamid – Ouarzazate - Marrakech
  Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
  Reissom: € 534,- p.p. bij 2 personen

  Er een weekje tussenuit? Zelfs dan is het mogelijk om Marrakech te combineren met een overnachting in de Sahara woestijn. Slenter in Marrakech door de overdekte souks met smalle straten langs shops, gekleurde kruidentorens en verse dadels. 

  Met eigen huurauto rijd je over het ruige gebergte naar dun bevolkte binnenlanden en kilometers lange groene palmoases. Als een heuse bedoeïen slof je met een kameel naar je tentenkamp voor een overnachting in de Sahara. De overnachtingen en vervoer tijdens je rondreis door Marokko van 8 dagen hebben wij vooraf voor je geregeld zodat je onbezorgd een week in oosterse sferen kunt verblijven.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Marokko, even proeven!
  Verblijf in special stay accommodaties
  Fietsexcursie in Marrakech
  x

  Magnifiek Marokko

  Reisschema: Rabat - Meknes - Fes - Rissani - Merzouga - Dades Vallei - Ait Benhadou - Marrakech - Essaouira - Agadir
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 947,- p.p. bij 2 personen

  Onze favoriete Marokko rondreis. Deze fly-drive van twee weken is een mix van highlights, bijzondere overnachtingen en verschillende soorten vervoer. In de Koningssteden proef je de cultuur achter kleurrijke poorten, een labyrint van winkeltjes, oude ambachten en vers bereide couscous. 

  Je verruilt de trein voor een huurauto en ontdekt het binnenland met diepe kloven, groene palmoases en uit de klei opgetrokken dorpen. Op een kameel hobbel je door oranje zandduinen voor een nacht onder de sterren in de woestijn. Je eindigt de reis ontspannen in een klein vissersdorp aan de kust. Je slaapt in kleinschalige accommodaties met een sfeer die passen bij de plek waar je bent; bijvoorbeeld een Riad (oud herenhuis) en een pension in de bergen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Magnifiek Marokko
  Verblijf in special stay accommodaties
  Wandeling met gids door Fes
  Fietsexcursie door Marrakech
  Vervoer van Meknes naar Fez via Volubilis en Moulay Idriss
  x

  Marokko c’est tout

  Reisschema: Casablanca – Rabat – Meknes – Volubilis – Fes – Marrakech – Ait Benhadou – Ouarzazate – Dades Vallei – Todra Kloof – Rissani – Merzouga – Nkob – Taroudant – Tafraoute – Essaouira - Agadir
  Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
  Reissom: € 1453,- p.p. bij 2 personen

  Heb je lang de tijd en ben je op zoek naar een volledige Marokko beleving, kies dan voor deze rondreis. Dit is een zeer complete Marokko rondreis waarbij je naast alle hoogtepunten ook het andere Marokko gaat zien. Na de imponerende koningssteden en de bivakovernachting in de oranje woestijnduinen rijd je richting het provinciestadje Taroudant en verder naar de verborgen palmoases. 

  Je rijdt door immense kloven en wandelt door oases waar de rust uitgevonden lijkt te zijn. Te voet verken je kleine bergdorpjes en je slaapt in een traditioneel huis. Aan de kust verblijf je in het vissersdorpje Essaouira en je eindigt je reis in dé badplaats van Marokko, Agadir.  
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Marokko c’est tout
  Verblijf in special stay accommodaties
  Wandeling met gids door Fes
  Marrakech fietsexcursie
  Vervoer van Meknes naar Fez via Volubilis en Moulay Idriss
  x

  Weekje koningssteden

  Reisschema: Casablanca – Rabat – Meknes – Volubilis – Fes – Marrakech
  Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
  Reissom: € 545,- p.p. bij 2 personen

  Een korte cultuurreis langs de vier koningssteden in Marokko. Ooit door een sultan uitgeroepen als hoofdstad heeft er voor gezorgd dat deze steden vol staan met majestueuze paleizen, gekleurde stadspoorten en een doolhof van steegjes waar kooplui hun waar verkopen. 

  Je struint door de medina en waant je in de middeleeuwen door oude ambachten die herleven en de pakezels in smalle straatjes. In deze Marokko rondreis gebruik je geen huurauto, maar reis je met de trein tussen de locals en met privé transfer. Overnachten doe je in Marokkaanse hotelletjes in het nieuwe gedeelte van de steden en een traditionele Riad in de oude stad die is omgebouwd tot een paleisje met kleurrijke mozaïeken.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Weekje koningssteden
  Verblijf in special stay accommodaties
  Wandeling met gids door Fes
  Marrakech fietsexcursie
  Vervoer van Meknes naar Fez via Volubilis en Moulay Idriss
  x

  Koningssteden en zandduinen

  Reisschema: Casablanca – Rabat – Meknes – Volubilis – Fes – Errachidia – Erfoud – Rissani – Merzouga – Todra Gorge – Dades Vallei – Ouarzazate – Ait Benhaddou - Marrakech
  Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
  Reissom: € 773,- p.p. bij 2 personen

  Deze individuele rondreis Marokko is vergelijkbaar met rondreis drie, maar brengt je naast Fes en Marrakech ook de andere twee koningssteden Rabat en Meknes. Langs de koningssteden reis je tussen de locals in de trein en met een privé transfer naar de Romeinse ruïnes van Volubilis. Je kunt eindeloos struinen door de Marokkaanse souks en ziet het leven van alledag. 

  Met een huurauto reis je naar het zanderige zuiden voor een woestijnrit met kameel en een overnachting onder sterren. Vervolgens reis je door groene valleien en ruig gebergte naar magisch Marrakech. We hebben afwisselende accommodaties gevonden die passen bij de plek waar je bent tijdens je Marokko rondreis; een kleurrijke Riad, een auberge in de bergen of kasbah hotel.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Koningssteden en zandduinen
  Verblijf in special stay accommodaties
  Wandeling met gids door Fes
  Ontdek mysterieus Marrakech per fiets
  Vervoer van Meknes naar Fez via Volubilis en Moulay Idriss
  x
  1
  van
  6

  Algemene informatie Marokko rondreizen

  Wat is inbegrepen in onze Marokko rondreizen?

  – Bij de overnachtingen is altijd ontbijt inbegrepen. Soms is ook het diner inbegrepen tijdens je Marokko rondreis, zoals bij je verblijf in de woestijn. Als dit het geval is dan staat dit per plaats in de tekst beschreven.
  – Het vervoer tijdens je Marokko rondreis, zoals beschreven. Marokko online regelt in principe alle aankomst en vertrek transfers en sommige grote transfers tussen diverse steden. Voor de kleinere transfers van bijvoorbeeld een trein- of busstation naar je accommodatie overdag, geldt dat je dit zelf ter plaats regelt. Dit is namelijk voordeliger en gemakkelijk ter plaatse te regelen.
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken zoals beschreven tijdens de rondreizen door Marokko.
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar.

  Wat is niet inbegrepen in onze Marokko rondreizen?

  – De vluchten naar/van Marokko. Wij doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je Marokko rondreis.
  – Reserveringskosten € 25,00 p.p. (maximaal € 75,00 per boeking) en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.
  – Facultatieve excursies en eventuele entreegelden tijdens de Marokko rondreizen.
  – Reis- en annuleringsverzekering. Deze kunnen we wel voor je afsluiten: zie verzekeringen

  Marokko rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk aanpassingen op Marokko rondreizen te maken. Zo kun je gemakkelijk dagen aan je Marokko reis plakken of de rondreis verlengen met een bouwsteen. Geef dit aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn veel combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

  x