Reizen met kinderen

Individuele familie rondreizen

Bouw je Marokko familiereis

Met het gezin een reis naar Marokko maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Marokko is geschikt voor het hele gezin. Trek met een kameel door de woestijn, slaap onder de sterren en waan je in Aladdin’s 1001-nacht sprookje. Marokko ligt op maar 4 uur vliegen en de reisafstanden zijn er kort. Wel zo fijn als je met kinderen reist.  Wij passen de rondreizen graag aan op reistempo, afstanden en slaapplekken voor je gezin.

We kiezen voor kindvriendelijke accommodaties met bijvoorbeeld familiekamers, een handige ligging en een zwembad waar mogelijk. Van een met mozaïek betegelde riad hotel in de stad tot een tentenkamp in de Sahara. We zorgen ook voor een goede afwisseling in activiteiten die leuk zijn voor kinderen, maar ook voor de ouders. Hobbel door de woestijn op de rug van een kameel, maak een ezeltocht door het Atlasgebergte of volg met je kids een kookworkshop in de souks van Marrakech.

We hebben een aparte website gemaakt voor Marokko reizen met kinderen: Riksja Family Marokko. We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Marokko-reis: een familiekamer of twee kamers naast elkaar, en vaak een zwembad. We bouwen voldoende afwisseling in je Marokko-reis tussen actief zijn en rust, zo dat je als gezin het land op een ontspannen manier optimaal kunt beleven.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Marokko bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family.