marokko specialist

marokko specialistOver Riksja Marokko

Riksja Marokko is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Kirsten HolzmannKirsten-marokko-specialist

Productmanager en reisspecialist Marokko

Van kleins af aan ging ik samen met mijn familie in de zomervakantie op pad door Europa. We hebben in veel landen gekampeerd en de vrijheid van individueel reizen en het kennis maken met andere culturen maakte het reizen voor mij zo leuk. In 2010 heb ik de opleiding vrijetijdsmanagement goed afgerond en ben ik aan de slag gegaan bij Riksja Travel. De manier van reizen, individueel en het verblijf in kleinschalige accommodatie, spreekt mij persoonlijk erg aan. Marokko staat voor mij gelijk aan het sprookje van 1001 nacht, de rode woestijn en kleurrijke souks. Ik heb Marokko nu drie keer bezocht en heb veel van Marokko kunnen ontdekken. Het leukste vond ik de overnachting in de woestijn. De uitgestrekte zandvlakte vond ik heel uniek om te ontdekken. Ook mijn bezoek aan de koningsstad Fez vond ik geweldig. Hier vind je het echte authentieke Marokko terug.

Verder: Reizen, familie en vrienden, volleyballen, zumba, gezelligheid en boeken lezen.

 

Carin CoFoto-reisspecialist-Carinppens

Reisspecialist Marokko

Tijdens mijn reizen vind ik het belangrijk om net even wat anders te doen dan de ‘standaard’. Ik vind het leuk om het land te beleven zoals het echt is. Riksja Travel is een organisatie waar ik graag voor werk omdat haar waarden dicht bij me liggen. Eerlijkheid en mensen staan centraal, zowel bij de reizen als binnen onze organisatie. We hebben plezier in wat we doen en brengen onze passie voor reizen over zoals we dat echt voelen. In Marokko voelde ik me helemaal op mijn plek in het noorden, in onder andere het plaatsje Chefchaouen. We combineerden de fotogenieke blauwe stad met een stevige wandeling door groene heuvels. Na de wandeling werden we getrakteerd op een lunch met uitzicht op de blauwe stad. Heerlijk!

Verder: handbal, festivals, lezen, terrasjes en gezelligheid opzoeken

Onze partner ter plaatsebewerkt-agent

In Marokko werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Marokko-reis, in goede handen bent.

 

Riksja-TravelReizen met Riksja Travel

Wij zijn Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

 

stel je eigen Marokko reis samen
of
kijk bij onze Marokko rondreizen

Verstuur je reisplan