Algemene informatie

Algemene informatie Marokko

Goede voorbereidingen treffen is belangrijk wanneer je een reis naar Marokko gaat maken. Je vindt hier tips over onder meer gezondheid op reis, veiligheid en geldzaken.

Zelf vinden wij het leuk om ons uitgebreid in te lezen in de bestemming. Voor Marokko vinden wij de Capitol reisgids handig. Deze Nederlandstalige gids geeft achtergrondinformatie en tips over lokale hoogtepunten, met handige kaarten en plattegronden. Ook in onze Marokko bouwstenen en rondreizen kun je nuttige informatie en tips voor onderweg terugvinden. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Coronavirus

We zijn ons bewust van het coronavirus. Uiteraard staat voor ons de veiligheid van jou als reiziger voorop. Daarom staan we als reisorganisatie in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM, de ANVR en onze lokale partners wereldwijd en volgen we de situatie op de voet voor Marokko. Op dit moment is Marokko goed te bereizen en verwachten wij geen problemen voor jouw reis.

Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus of bellen met je reisspecialist.