Rondreis Marokko - reiziger
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Marokko-reis

… en creëer je eigen sprookje van 1001 nacht. Het is maar vier uur vliegen en dan wandel je een compleet andere wereld binnen. Slenter door de souks vol kruiden, kleurrijke oosterse lampen, bruin leren tassen en geurige eettentjes. Trek het binnenland in voor de palmoases, vriendelijke berberdorpjes en valleien: dat is het échte Marokko. En breng een bezoek aan de eindeloze vlaktes van de woestijn: rood gekleurd zand zo ver je kunt kijken. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar stippelt wel zelf je rondreis door Marokko uit.

 

Stel je eigen Marokko-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Reis door Marokko buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we alvast voor je op een rij gezet in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Marokko-reizen van 3-6 dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets nieuws, terwijl de bijbehorende overnachtingen en het vervoer al zijn geregeld. Inspiratie nodig? Kijk dan bij de complete Marokko-rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het échte Marokko

Je Marokko-rondreis wordt bijzonder. We kiezen voor excursies waarbij je de hoogtepunten vaak net even anders aandoet en de ervaring unieker wordt. Met een berbergids trek je langs afgelegen palmoases en bezoek je een lokale familie. Je sjokt door de rode zandduinen op je kameel en slaapt in een bedoeïenentent midden in de stilte van die woestijn. Weer in de stad slenter je door de smalle straatjes van de souk. Waar de gids je vertelt over de Marokkaanse ambachten en deuren voor je opent waar andere reizigers niet komen. En waar je slaapt in een traditionele Riad, aan een patio vol kleurige mozaïeken. Zo leer je Marokko van binnenuit kennen, en kom je dichterbij> inspiratie voor je Marokko vakantie.

Marokko reizen - koningssteden

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Onze Marokko specialisten Kirsten en Sharon helpen je graag met het samenstellen van jouw individuele Marokko-rondreis.

Met hun eigen reiservaring op zak geven ze je advies over de slimste route, een passende vlucht of huurauto. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten van reizen naar Marokko. De bijzondere ervaringen, maar natuurlijk ook de minder leuke dingen die je soms tegenkomt zoals een vermoeiende rit of gebrekkige hygiëne.

Vraag gerust vrijblijvend een reisvoorstel aan. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 Volg ook onze Marokko-reisblog | laatste update op 1 maart 2019

Wij vinden het leuk om je te inspireren voor de bestemming Marokko met onze eigen reiservaringen en die van onze reizigers, en om actuele nieuwtjes met je te delen.

Lees voor nog meer Marokko-inspiratie onze blog over waarom je last-minute naar Marokko wilt.